Wie is DiMauro?


DiMauro is een webwinkel voor stoere en hippe kids, gespecialiseerd in het verkopen van haarspeldjes, haarknipjes, elastiekjes en haarbandjes voor baby's, peuters en grote meisjes. Maar natuurlijk ook voor iedereen die van mooie en bijzondere haaraccessoires houdt.

DiMauro staat voor uniek, handgemaakt, hip, origineel, stoer en lief. De haarspeldjes en -knipjes zijn gemaakt van vilt, stof en lint in vrolijke kleuren, die super leuk combineren met elkaar en met de hippe kinderkledingmerken op de markt.

Alle producten zijn geïnspireerd op ons zoontje... MAURO! Mauro is een peuter met een eigen willetje. Spelen, rennen, praten en ontdekken. Mauro is altijd in de weer. Met een voetbal, op de crèche, in de tuin. En trots dat ie is als ie weer iets nieuws heeft ontdekt of kan. De haaraccessoires zijn allemaal gebaseerd op het idee dat kinderen trots mogen zijn op zichzelf, op wie ze zijn. Trots vergroot het zelfvertrouwen en het gevoel bijzonder te zijn.  

Er zijn voldoende bijzondere gelegenheden te bedenken, zoals een verjaardag, de eerste schooldag, een eerste bezoek aan de tandarts, het fietsen zonder zijwieltjes, het meedoen aan een sporttoernooitje of sportdag, het spelen van een spelletje, een bruiloft of communiefeest, of zomaar....omdat het gewoon super lekker is om trots te zijn en tegelijk hip uit te zien.

Maar de haarspeldjes zijn ook erg leuk en origineel als kraam- of verjaardagscadeau.

Doordat bijna al onze haarspeldjes handgemaakt zijn, kan ook in opdracht gewerkt worden. Mocht u iets speciaals wensen of iets dat u niet in onze webwinkel hebt kunnen vinden, dan kunt u een mail sturen naar info@dimauro.nl.

Veel kijk- en winkelplezier!